El que han dit de mi

Creadors i escriptors han volgut acompanyar-me a "Mesembina" amb dues ratlles

Enric Casasses

Escriptor

"Galves juga amb la forma i remou el fondo, sap on va i hi va inspirat: és dels pocs que encara fan allò que es diu, allò que es deia escriure bé. Ho té tot: l’aspror de la veritat i el plaer de la llengua, que és el del pensament".

Toni Sala

Escriptor

"Els articles de Galves posen per escrit veritats sovint callades. Com les lletres de batalla, van deixant un testimoni que algun dia es llegirà com una crònica. No hi ha tants exemples d’un periodisme català així de valent"

Josep Maria Fonalleras

Escriptor

"En Galves és un tipus molt intel·ligent i molt culte. I alhora combina cultura i intel·ligència amb una personalitat abrandada i explosiva. És a dir, és una bomba refinada"

Joan-Lluís Lluís

Escriptor

"Àcid galvèsic. És el que deixa anar aquest home quan escriu, i és un àcid útil, perquè no corroeix, il·lumina. Però compte amb els esquitxos!"

Sara Lídia Ester

Bloguera

"En Jordi Galves és un inventor de paraules tan creatiu, que és capaç d'embolicar per regal una simple anécdota i convertir-la en la millor història mai escrita".

Albert Sánchez Piñol

Escriptor

"No és un blog, és una experiència. Els crítics literaris són les úniques persones que haurien d'estar exemptes dels sentiments pietosos. I Galves, els ho asseguro, ho està: dispara contra tothom. De fet, per escriure aquest article jo estava esperant que em deixés verd i així ningú pensés que ens lliga cap companyonia. (De moment encara no he rebut però no pateixin: tot arriba)"

Blanca Llum Vidal

Escriptora

Diria que allò que mou l'escriptura d'en Galves és una barreja de l'Edat Mitjana amb la Catalunya desfeta d'avui, de Francesc Pujols i Jean d'Ormesson, de lucidesa i de fúria. Una barreja actual i remota. Una barreja que brilla i emprenya.

Iu Forn

Periodista

En Galves fuig del políticament correcte, allà on ens hem instal·lat com a societat adormida. Perquè és rotund. "Millor que ho deixi anar un altre i que rebi ell les pantoflades", remuguen interiorment. I allà aparareix en Galves i la hi fot.